CLASSE LETTERING

Aquest desembre he tingut l’honor de fer una classe introductòria de Lettering als alumnes de 5è de l’Escola l’Espill. Us puc ven dir que ha estat una gran experiència, i veure com els/les alumnes agafaven les plomes, canyes, pinzells, la tinta… i es posaven a omplir pàgines i pàgines de paper en blanc amb lletres i més lletres, amb l’objectiu de trobar la tipografia que formaria el logotip que volen que els identifiqui a la seva petita cooperativa que estan formant, AIXÒ HA ESTAT UNA PASSADA!

Primer, quatre cosetes sobre els logotips… una mica de “teoria express” per saber què és un logotip, quines parts té, perquè serveix i un joc de classificar logos per formes, símbols, colors…

Després de la “teoria” ja entrem en matèria i ens posem a tocar paper, tinta, canyes, plomes per escriure (com els avis van escriure!), dits i pintura. Breu explicació però SEMPRE deixant clar que han de PRACTICAR, PRACTICAR i PRACTIcar. I equivocar-se mil vegades per seguir equivocant-se i omplit MOLTS papers, així una de les lletres sortiria bé! I així ho van fer!

Moltes proves…

…de totes les maneres possibles… Amb colors i plomes…

I un cop repassat els 223 papers de proves… les moltes lletres que van fer entre tots… I escollir-ne (molt difícil) algunes… Al final els vaig presentar 2 opcions pel seu logotip amb caràcter propi.

Ara és cosa seva a escollir colors i si volen algun símbol! I així va ser… al final de les 2 opcions va resultar el següent:

Espero que el logotip els faci volar Molt! Una gran experiència i espero que d’aquests Tallers, en surti un dissenyador!

Us pot interessat…LOGO porxats

Us pot interessat… illustracio-a-punts-personalitzada-pels-nostres-clients


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *