LA PÀGINA WEB SEMPRE AL DIA

La teva imatge comença quan Google et troba!

La importància de tenir una pàgina web, a dia d’avui és indiscutible. El que ja tenim una experiència (per no dir edat), quan buscàvem empreses ens submergíem a les pàgines grogues, on hi havia tot un llistat (això si, per ordre) d’empreses i negocis. Avui, amb internet i l’accés a l’infinit món que ens permet, quan algú ens troba, no ho podem deixar TOT a la sort. Les empreses han d’invertir, gestionar i planificar bé la imatge que volen transmetre, ja que qui et busca no sempre et coneix (moltes vagades!, masses per deixar-ho a l’atzar).

Així, per gran i/o petita que es consideri una empresa, un negoci, un autònom… El fet de tenir endreçada i ben planificada la informació que es vol mostrar al públic pot donar lloc a que aquest espai sigui un punt de referència pels clients on poden consultar (si s’ha creat l’espai per fer-ho), informar-se, demanar pressupostos, recomanar-nos a altres persones…

imaginat.cat

Els espais que es creen amb les webs, són tan personals com la mateixa empresa, essent aquesta qui escull la informació i com es tracta de cara al públic que té la seva web o treballant el llenguatge, on pots fer tan personal la pàgina que el públic et pot escollir per l’originalitat.

Com a imatge que ens interessa transmetre aquesta feina de planificació, disseny, inserció d’informació i de continguts a les pàgines webs, no pot recaure a un becari, a una secretària/i que ens ha sortit molt manetes… Perquè? podeu demanar-vos, ja que el tenim en plantilla… La resposta és força lògica: Jo no em deixaria arrencar un queixal per la recepcionista d’un odontòleg! És una mica aquesta la idea de que si volem realment optimitzar els esforços econòmics que hem fet per tal de tenir una web, el què hem de fer és optimitzar-la amb seny, planificant el què hi posem i desenvolupar-hi un plà d’actuació CONSTANT perquè aquesta no es vegi deixada, abandonada. Aquí un professional en disseny / màrqueting i comunicació és on pot fer treure tot l’encant a la comunicació de la pàgina donant un 300% de valor a aquesta plataforma.

Tot el què et cobraran aquests professionals no serà més que el seu saber fer, l’experiència i professionalitat, que com tu, tenen en el seu àmbit (on es mouen amb rapidesa i saber fer), i així a la vegada, l’empresa no deixa de fer el què realment sap fer i no perd temps d’alguns dels treballadors, per penjar coses a la web, que cada vegada que ho fan necessiten “refrescar” la memòria per poder-ho fer. Les habilitats cada un de nosaltres les tenim amb les tasques que sabem fer i utilitzem dia a dia!

Si creieu que us podem ajudar amb aquest sentit, us animo a deixar les preguntes al correu electrònic mireia@mireiafontcors.com i les contestaré amb molt de gust. Igualment, si necessiteu pressupost per a una pàgina web, o desenvolupeu un projecte gràfic, no dubteu en posar-vos en contacte, ja que el correu electrònic el tenim obert 24h/dia!!!

MFC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *