La manera de fer-ho tot!

Aquests dies d’estiu és difícil compaginar les hores de feina i la família, i si aquí hi apliques la fórmula de nens + freelance després si que molts estareu d’acord que l’enginy comença a treballar a 3.000 per hora. Aquests dies que tenim la “sort” de tenir els nens/es a casa, i es fa molt complicat batllar-ho tot i després ens toca fer uns horaris fora de “lo normal”. Sempre dic que a l’estiu ens muntem l’horari com millor podem, i així és.

Aprofitant que havia de baixar a Barcelona per un parell de cosetes (de feina, aixó no els hi podia pas dir!) em vaig emportar nens i iaia. Un cop les obligacions resoltes, el tema era… A passar-ho el més bé possible. Volta per FNAC, visita a l’òptica COTTET… i vam acabar, estranyament, a la Plaça Catalunya, Fent volar Coloms!!! No sabeu lo bé que s’ho van passar i jo aprofitant per provar una càmera que no tinc per mà! i varen sortir imatges divertides i fresques!

Us ven asseguro que tot mirant de CONCILIAR i ENTRETENIR a vegades passes moments fantàstics, els quals acaben ajudant a millorar un rendiment laboral, amb idees i d’aprofitament del temps que un es sorprèn de les capacitats de treball que tenim! Espero que ens vinguin més dies així!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *