La manera de fer-ho tot!

Aquests dies d’estiu és difícil compaginar les hores de feina i la família, i si aquí hi apliques la fórmula de nens + freelance després si que molts estareu d’acord que l’enginy comença a treballar a 3.000 per hora. Aquests dies que tenim la “sort” de tenir els nens/es a casa, i es fa molt complicat batllar-ho tot i després ens toca fer uns horaris fora de “lo normal”. Sempre dic que a l’estiu ens muntem l’horari com millor podem, i així és.

Aprofitant que havia de baixar a Barcelona per un parell de cosetes (de feina, aixó no els hi podia pas dir!) em vaig emportar nens i iaia. Un cop les obligacions resoltes, el tema era… A passar-ho el més bé possible. Volta per FNAC, visita a l’òptica COTTET… i vam acabar, estranyament, a la Plaça Catalunya, Fent volar Coloms!!! No sabeu lo bé que s’ho van passar i jo aprofitant per provar una càmera que no tinc per mà! i varen sortir imatges divertides i fresques!

Us ven asseguro que tot mirant de CONCILIAR i ENTRETENIR a vegades passes moments fantàstics, els quals acaben ajudant a millorar un rendiment laboral, amb idees i d’aprofitament del temps que un es sorprèn de les capacitats de treball que tenim! Espero que ens vinguin més dies així!


Comments are closed.