MIREIA FONT CORS

Qui sóc

MFC és el nom visible de Mireia Font Cors, sóc dissenyadora gràfic i assessora en comunicació i equips de treball, col·legiada del Col·legi Professional de Disseny Gràfic de Catalunya 0295.

Vaig estudiar Disseny gràfic a l’Escola Massana de Barcelona, acabant els meus estudis l’any 2000.  A partir d’aquí, vaig començar a treballar a l’Estudi Quadrat de Manresa amb projectes gràfics: imatge corporativa, catàlegs, desenvolupament de marca, maquetació de catàlegs i altres suports impresos. A mitjans de 2001 entro al diari Regió 7 de Manresa al departament de publicitat i infografía, on desenvolupo les imatges infogràfiques del diari, dono suport al departament gràfic i maquetació de publicitat. Al 2002 entro a formar part del departament d’I+D de la multinacional IMC TOYS on desenvolupo, juntament amb un gran equip de dissenyadors/es gràfics, dissenyadors/es industrials i enginyers, projectes dins el món de les joguines, duent a terme l’aplicació sobre el producte i el packaging de les guies d’estil de Mattel, Disney… així com de part activa de la creativitat de noves línies i marques pròpies d’IMC. A mitjans de 2004 començo el projecte com a professional independent, a la vegada que col·laboro en varis estudis en moments puntuals com a l’estudi Síntesi de Sant Vicenç de Castellet. Mica en mica, l’etapa com a freelance dona prou joc com per tirar endavant MFC de la qual i durant els anys, es creen altres branques com momentsgastronòmics.com, vadevale.com, covemlab.com, etc. Totes elles sorgeixen  amb el temps i noves idees que van passant pel trajecte de la vida laboral a la qual s’ha d’estar obert a tots els projectes per tal de créixer professionalment i com a persona. Així es segueix treballant per a fer de cada idea un projecte.

 

/perquè dissenyem?

Ens  proposem aquesta feina com una forma de vida, de pensar i treballar. Ens agrada posar a servei del disseny i consultoria gràfica a disposició dels projectes individuals i globals per a uns clients amb ganes de tenir una imatge que els representi, un segell propi d’identitat i moltes ganes de desmarcar-se del seu entorn.

Amb una experiència i recorregut ja molt marcat, posem les nostres idees, experiència i resultats al servei de cada un dels nostres projectes. Idees fresques i vàlides que fan dels nostres serveis d’assessorament en els àmbits de disseny, comunicació, màrqueting i publicitat un punt diferenciador i complementari a la vostre imatge.

/per qui dissenyem?

Creiem amb  la idea que el disseny ens pot ajudar a tots/es a comunicar-nos, distingir-nos, i donar-nos identitat i solucions als problemes de comunicació. Per això treballem en projectes que requereixen d’especialització, amb grans equips i grans persones, perquè, al cap i a la fi, el disseny surt de les persones per a les persones.

null

qui soc banner

null

cllients

/què oferim?

Els serveis de disseny i comunicació gràfics; branding, nameing, comunicació on/off-line, màrqueting directe, editorial, producció gràfica i serveis online, pàgines web, e-commerce, xarxes socials, assessorament gràfic,  registre i protecció de la imatge corporativa i de dades… però si voleu saber amb més detall només cal que us poseu en contacte amb nosaltres.

/Implicació social:

MFC ens impliquem amb els projectes que necessiten un cop de mà per a entitats de la nostra ciutat, on creiem que és útil l’aportació de la feina que desenvolupem.

Imagina’t és una d’aquestes entitats i amb la que fa més de 10 anys que col·laborem i aportem solucions  gràfiques a la seva web, cartells, esdeveniments, fires, quadríptics… Val la pena pensar que ajudem a difondre els espectacles que els nens i nenes poden anar veure amb família i passar una bona estona.

 

image
http://mireiafontcors.com/wp-content/themes/vanguarda/
http://mireiafontcors.com/
#f0bd65
style4
paged
buscant posts...
/usr/home/mireiafontcors/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
on
Newsletter Input text
off
off