Essència a punts

Il·lustracions personalitzades per a regalar, emocionar i sorprendre

Quan un dissenyador (en aquest cas jo mateixa) es posa a desenvolupar una idea, amb temps, constància i paciència, el resultat té una bona “aparença”. Es pot aconseguir fer emocionar i deixar al client (que encara no sap que ho és) amb la boca oberta. Aquest cas és el què va passar amb aquestes il·lustracions, que després de treballar-hi tot el curs passat (una a una i puntet a puntet) al arribar final de curs en varem fer un àlbum amb TOTES les imatges juntes, i va quedar un bon resultat.

Perquè dic lo del client que encara no sap que ho és? Doncs, aquest cas era una SORPRESA per a tots els alumnes de la classe de 6è del curs 18-19 de l’Espill de Manresa, però també per les seves mares i pares, i per extensió família que ho acabarà fullejant.

Això sí, amb àlbum i tassa, un record per moooolt temps. Espero que els hi hagi agradat molt, i que sempre reconeguin els seus amics de primària amb un cop d’ull a l’àlbum. Ara ja han començat el nou repte de la secundària, i només falta desitjar-los molta sort i que no deixin de ser curiosos!

Què més podem fer d’aquestes sorpreses inesperades…? doncs, un quadre, una samarreta, impressió en coixins… mil i una opcions que per regalar sempre hem de fer-ho amb el cor i l’ànima!

Recordeu que aquestes sorpreses porten unes estones a fer-les i els encàrrecs s’han de fer amb temps. Ens podeu demanar informació o encarregar-nos il·lustracions a mireia@mireiafontcors.com

Us pot interessat visitar: IL·LUSTRACIÓ A PUNTS


Comments are closed.