Per què el disseny gràfic és imprescindible

Els humans som éssers visuals. De fet, segons la Xarxa de Recerca en Ciències Socials, el 65% dels éssers humans processen informació a través dels seus ulls. Per això, el disseny gràfic és imprescindible si voleu captivar la gent a comprar el que veneu. A la gent li atrau el que veu.

Disseny gràfic i procés de disseny gràfic: Primer, parlem de què és el disseny gràfic i el seu funcionament. El concepte es remunta a temps antics, quan els nostres avantpassats van crear pintures rupestres, talles i altres. Avui en dia, el disseny gràfic inclou la creació de logotips i altres elements visuals que interessen una atractiva estètica. El seu objectiu és atraure els espectadors mitjançant l’ús d’imatges, símbols, colors, tipografia, etc. El disseny gràfic s’ha convertit en una part tan important de l’estratègia de màrqueting empresarial que va donar lloc a empreses de disseny gràfic.

El procés de disseny gràfic inclou recopilar informació, investigar, desenvolupar una estratègia, esbossar, presentar, revisar i finalitzar; donar o fer uns quants passos més. És imprescindible que el client i el dissenyador gràfic treballin junts a cada pas.

Per què el disseny gràfic és imprescindible

1/ Disseny gràfic – Branding: el disseny gràfic i el branding van de la mà perquè el branding és principalment visual. Mireu qualsevol marca important. El seu disseny gràfic s’ha convertit en una representació de la seva marca. Les seves imatges, logotips, colors, tipus de lletra, són consistents, precises i impactants. Aquesta representació és clau per a la seva estratègia de màrqueting. Al cap i a la fi, quan els consumidors tenen una associació visual forta amb una marca, és més probable que s’identifiquin fàcilment amb aquesta marca.

2/ Missatgeria eficaç: tota empresa té com a objectiu aconseguir que les persones estiguin interessades en els productes o serveis que ofereixen. Per fer-ho, una empresa ha d’enviar un missatge als clients: informació sobre l’empresa, què ofereixen, etc. Una forma efectiva d’enviar un missatge és a través del disseny gràfic. El disseny gràfic corporatiu indica als clients quin tipus de negoci es tracta, quin tipus de persones utilitza i quin valor pot aportar el negoci a la vida del client.

3/ Boost de vendes: creieu o no… un bon disseny gràfic pot augmentar les vostres vendes. La gent està atreta per coses boniques. Això vol dir que els clients tenen més probabilitats de relacionar-se amb un negoci que tingui elements estèticament agradables. Com més clients s’hi comprometin, més possibilitats de conversió tindreu. Per tant, no us desanimem pels preus del disseny gràfic; un bon disseny gràfic no pagarà per si sol.

4/ Unitat de l’empresa: una altra de les raons per les quals el disseny gràfic és imprescindible és que uneix els empleats d’una empresa. La representació visual de l’empresa en publicacions, papereria, literatura, lloc web es converteix en una identitat comuna que els empleats poden reunir al darrere. El gran disseny gràfic també promou l’orgull i la professionalitat de l’empresa ja que els empleats estan al dia de la marca de l’empresa.

El Factor Wow

Per què és imprescindible el disseny gràfic per a qualsevol negoci que vulgui tenir èxit en el mercat actual? El disseny gràfic, dissenyat professionalment i estèticament molt ben pensat, ofereix al vostre negoci diversos avantatges de deixar una bona impressió per fomentar la fidelització de la marca. Invertiu en disseny gràfic i vegeu que el vostre negoci s’eleva a noves altures.

Post de RJ Frometa extret de ventsmagazine.com


One Response to Per què el disseny gràfic és imprescindible

    Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *