PROJECTES AMB ÀNIMA CONTRA EL CORONAVIRUS

Estem vivint un moment especialment difícil, amb un confinament que porta ja molt temps tenint-nos força parats i aïllats. Tot i així hi han accions que poden ajudar en aquests moments, i un dels nostres clients, ens ha demanat amb urgència unes il·lustracions per relatar d’una manera entenedora com funciona un llit que ells fabriquen. Per a facilitar la feina de les infermeres i auxiliars d’infermeria, ja que permet fer la feina que es sol fer entre 5, amb només 3 persones. Aquesta feina és fer un gir en el llit, del pacient, encara que aquest estigui inconscient, i que això els permet, a la vegada, canviar els llençols del llit i a la vagada girar el pacient per a cures i/o prevenir llagues.

El què es demanava, era que siguessin unes imatges clares, entenedores, descriptives i sobretot que les pugui entendre des d’un professional a una persona que no és professional (un familiar del pacient, per exemple). D’aquí que l’aire de les imatges, per ser unes imatges d’un llit molt tècnic, tinguin una imatge més amable, i sobretot serena.

Per això és agradable treballar amb projectes com aquests, que permeten que empreses que tenen material que a dia d’avui pot ajudar en aquesta situació, i fa que tingui un bon sentit la nostre feina, ja que ajudem a comunicar, a entendre’ns, amb un cop d’ull tots els passos que, en aquest cas, són necessaris per a fer correctament una acció.

Esperem haver pogut posar el nostre granet de sorra dins una crisi com la que estem vivint.

Després de les il·lustracions tot es formalitza en un manual d’usuari, ràpid i lleuger de llegir i interpretar.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *