PROJECTES AMB ÀNIMA I ESTIL

Aquestes passades festes he pogut fer un regal personalitzat d’aquelles que deixen empremta. Per a un adolescent, una dessuadora amb missatge positiu i amb humor. Aquests regals són els que busquem i penseu que no és fàcil.

El mateix que quan busquem col·laboradors per a cada un dels projectes, els demanem aquesta xispa d’autenticitat, diferència, originalitat i un punt de risc. Aquesta mateixa exigència que busquem per a col·laboradors, la busquem per solucions diferents i resolutives, i per això havent vist el resultat d’aquest regal fet per nadal, i que ha triomfat, només ens cal que mostrar-lo de tal manera que pugui ser vist i animar-vos a que si voleu sorprendre a amics, adolescents, a nadons, grups d’amics… aquest regal s’ho val!

L’autora de tal triomf es diu Mar, la Mar de @pintocoses , i que de ven segur podeu seguir i veure’n moltes més mostres al seu Instagram. Des d’allà podeu posar-vos en contacte amb ella i podeu dir que heu vist aquest Post com a referència, perquè la fareu molt contenta!

Recordeu; en un plis, teniu un regal personalitzat, un regal únic, un regal artístic, un regal per a tot tipus de gent, un regal per a una colla, un regal per a una mare, un regal per a un adolescent, un regal útil

______

Estas pasadas fiestas he podido hacer un regalo personalizado de esas que dejan huella. Para un adolescente, una sudadera con mensaje positivo y humor. Estos regalos son los que buscamos y piense que no es fácil. Lo mismo que cuando buscamos colaboradores para cada uno de los proyectos, les pedimos esa chispa de autenticidad, diferencia, originalidad y un punto de riesgo.

Esa misma exigencia que buscamos para colaboradores, la buscamos por soluciones diferentes y resolutivas, y por eso habiendo visto el resultado de este regalo hecho en navidad, y que ha triunfado, sólo tenemos que mostrarlo de tal modo que pueda ser visto y animaros a que si queréis sorprender a amigos, adolescentes, a bebés, grupos de amigos… ¡este regalo lo vale!

La autora de tal triunfo se llama Mar, el Mar de @pintocoses , y que seguro puede seguir y ver muchas más muestras en su Instagram.

Desde allí puede ponerse en contacto con ella y puede decir que ha visto este Post como referencia, porque la hará muy contenta! Recuerde; en un plis, tiene un regalo personalizado, un regalo único, un regalo artístico, un regalo para todo tipo de gente, un regalo para un grupo, un regalo para una madre, un regalo para un adolescente, un regalo útil

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *