Visualització dels dissenys

Tot disseny està pensat per a poder ser vist per a un tercer. Quan parlem de campanyes publicitàries, aquestes venen acompanyades del suport de diferents formats que la reforcen, diga-li anunci a diaris, spot a televisió o falca radiofònica… però hi ha parts que fan la proximitat amb el consumidor final, que arribi físicament fins a l’interior de casa seva. Estem parlant de publicitat que es tradueix en petits catàlegs de productes, com flayers que, a vegades són de lo més curiosos.

Ja sabeu que a MFC us donem la sol·lució de principi a fi dels vostres projectes, i sabem que estem a les portes d’uns dies amb molta necessitat de comunicar ofertes, productes… Només dir-vos que MFC estem per poder ajudar-vos a desenvolupar les campanyes de publicitat que teniu preparades per les dates de Nadal, Setmana santa, estiu…

Avui, us deixem la informació per a tothom que necessiti el servei d’impressió un cop fet el disseny, la qual cosa els podem oferir per a poder fer realitat, físicament, els dissenys que fem per a vosaltres.

No dubteu a demanar-nos pressupost per a altres impressions dissenys com catàlegs, logotips, Branding per a l’empresa o Merchandising de cara als pròxims esdeveniments.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *