SEMINARI ACTIC NIVELL 1

Hem començat l’any amb una Seminari a Agència de Desenvolupament del Berguedà, on hem pogut fer una primera introducció al món TIC a unes dones valentes que han decidit posar-se mans a la feina i aprendre les eines que tenim a les mans, i amb el què les pot ajudar en el seu dia a dia… D’aquesta manera el Seminari portava el títol: Seminari de Capacitació d’Actic Nivell 1, per a col·lectius amb dificultat per a accedir al mercat de treball.

Tot un orgull poder presentar aquest ventall d’opcions per a aquestes ments amb ganes d’aprendre i així no quedar-se enrere.

Hem parlat d’internet, com a eina, com a utilitzar-lo per comunicar-nos, que podem i què no podem fer… Seguretat a l’hora de navegar i ull quines dades facilitem…

També hem vist word, el excel, programes d’edició d’imatge, que podem gravar àudios i editar-los… Hem vist les opcions d’aquests mateixos programes, però dins la plataforma Google, que això ha agradat molt, sobretot pel concepte “tenir-ho sempre a mà”.

Espero i desitjo que se’ls hagi obert una porta i que la utilitzin per seguir fent el curiós i aprenent, perquè ELLES no es poden quedar enrere en els canvis de la manera de fer de la societat, perquè ELLES són la Societat!

Crec que el bon clima qui hi havia a classe i veure l’ho atentes que estaven a totes les explicacions, i a la vegada actives amb una retroalimentació de preguntes i respostes, va fer que es fes curt i que hauria pogut tirar dies i dies explicant-los més i més coses ja que aquestes dones estaven amb moltes ganes de saber més.

La reflexió que en faig és que totes elles el què necessiten es que trobin una feina on se’ls ensenyi el què necessiten saber per desenvolupar-se i us asseguro que l’empresari que les contracti tindrà unes dones que aprenen ràpid i que els traurà de més d’un maldecap, perquè són molt bones amb temes pràctics!!

Bona sort noies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *