MIREIA FONT CORS

Motivació, coneixements i solucions

DISSENY

SOBRE MFC

MFC és el nom visible de Mireia Font Cors, sóc dissenyadora gràfic i assessora en comunicació i equips de treball, col·legiada del Col·legi Professional de Disseny Gràfic de Catalunya 0295.

Perquè dissenyem?

FORMA DE VIDA, DE PENSAR I DE TREBALLAR

Veiem aquesta feina com una forma de vida, de pensar i treballar. Ens agrada posar el disseny i la consultoria gràfica a disposició dels projectes dels nostres clients. Un segell propi d’identitat i, moltes ganes de desmarcar-se del seu entorn.

Amb l’experiència i el recorregut ja molt marcat, posem les nostres idees, experiència i resultats al servei de cada un dels nostres projectes.

Què oferim?

SERVEIS

Els serveis de disseny i comunicació gràfics; branding, nameing, comunicació on/off-line, màrqueting directe, editorial, producció gràfica i serveis online, pàgines web, e-commerce, xarxes socials, assessorament gràfic,  registre i protecció de la imatge corporativa i de dades… però si voleu saber amb més detall només cal que us poseu en contacte amb nosaltres.

 

/Implicació social

MFC ens impliquem amb els projectes que necessiten un cop de mà per a entitats de la nostra ciutat, on creiem que és útil l’aportació de la feina que desenvolupem.

Imagina’t és una d’aquestes entitats i amb la que fa més de 10 anys que col·laborem i aportem solucions  gràfiques a la seva web, cartells, esdeveniments, fires, quadríptics…

/per qui dissenyem?

Creiem amb  la idea que el disseny ens pot ajudar a tots/es a comunicar-nos, distingir-nos, i donar-nos identitat i solucions als problemes de comunicació. Per això treballem en projectes que requereixen d’especialització, amb grans equips i grans persones, perquè, al cap i a la fi, el disseny surt de les persones per a les persones.

/solucions AAFF

Un cop tot el projecte plantejat i dissenyat, cal poder-lo fer realitat. Tots els projectes que necessiten d’impressió, en tenim el control fins el final. Demana pressupost per a la impressió dels teus originals.

FEM EQUIP MULTIDISCIPLINAR

Cada projecte necessita d’un equip adequat a les seves necessitats; formem equips interdisciplinaris amb

MIREIA FONT

GRAPHIC DESIGNER

Dedico bon part del temps a analitzar les empreses que han de resoldre els seus conflictes gràfics, podent així, resoldre gràficament tot el que cal millorar i aplicar els canvis necessaris tant a nivell gràfic com de comunicació.

Part del meu temps, també, consisteix a desenvolupar imatges per tal de reforçar la força de concepte i diàleg del disseny. La il·lustració permet la personalització necessària a molts casos.

És de vital importància dedicar un temps a reforçar la imatge de marca i/o del producte per tal d’arribar al client/s desitjat. És molt important fer un estudi per detectar el que cal millorar i on cal dedicar l’esforç per treure’n un millor resultat i resposta. Aquesta feina, que moltes vegades no es percep i a la vegada, moltes vegades, no se li dona la importància que té, pot fer canviar el valor de marca, producte i objectius. Així us animo a posar-vos en contacte amb nosaltres per tal de valorar, en el cas que us trobeu en aquest punt, totes les opcions que podeu tenir, i penseu que una inversió amb un mateix i la seva marca, sempre retorna amb tranquil·litat i qualitat.

Disseny
100
Il·lustració
80
Màrqueting
70
Assessoria Gràfica a empreses
70

SOLUCIONS GRÀFIQUES DES DE 2004

DISSENY EN XIFRES
0
CLIENTS
0
PROJECTES ACABATS, MÉS DE...
0
CIUTATS
image
http://mireiafontcors.com/wp-content/themes/vanguarda/
https://mireiafontcors.com/
#f0bd65
style5
paged
buscant posts...
/usr/home/mireiafontcors/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
Newsletter MFC
off
off